webhosting websitehosting hosting domeinnaamregistratie domeinnaam domeinnamen
  webhosting websitehosting hosting domeinnaamregistratie domeinnaam domeinnamen
webhosting websitehosting hosting domeinnaamregistratie domeinnaam domeinnamen
Policy
 Algemene voorwaarden
 Betalingsvoorwaarden
 Privacybeleid


Contact informatie
Heeft u vragen, commentaar of heeft u hulp nodig? Neem eerst een kijkje op onze support sectie. Mocht u daar geen antwoord vinden, neem dan contact met ons op via onderstaande informatie of vul het contactformulier in.

Telahost (Telamedia)
Brouwerstraat 14
8356 DV Blokzijl
Tel. 06 1008 1448
info@telahost.net
webhosting websitehosting hosting website websites domeinnaam domeinnamen domein domeinen registratie server
Telahost Titel Telahost logo
Introductie Webhosting Domeinnamen Bestellen Support
Policy \ Algemene voorwaarden
Wanneer uw een account aanschaft bij Telahost dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Dit beleid is bedoeld om een verstoring in ons netwerk en services te voorkomen en zo een hoge mate van kwaliteit te kunnen bieden. Telahost is een onderdeel van het bedrijf Telamedia.

Illegaal Gebruik
Telahost servers mogen alleen worden gebruikt voor doeleinden die vallen binnen de Nederlandse wetgeving. Opslag, distributie en het verspreiden van informatie en data die niet door de wet wordt toegestaan of mensen, groepen, godsdiensten schaadt of discrimineert is niet toegestaan. Deze verplichting geldt ook voor copyright materiaal; handelsmerken; handelsgeheimen en andere door het intellectuele recht beschermde informatie. Voorbeelden van content die niet wordt geaccepteerd wordt zijn: illegale software, hacker programma's, Warez sites en IRC bots.

Veiligheid
Inbraak op systemen en pogingen daartoe zijn ten strengste verboden en zullen worden vervolgd met de maximale mogelijkheden die Telahost tot zijn beschikking heeft. Voorbeelden hiervan zijn, maar niet beperkend tot: niet geautoriseerde toegang, gebruik, probing, port scanning, POD, Smurf, DOS attack, Spam, mail bombing, flooding, broadcast attacks.

Server Resources
Indien een website meer dan gemiddelde bronnen (zoals CPU tijd, geheugengebruik, netwerk bronnen) ge/verbruikt dan zal een meer passende aanbieding worden gedaan aan de houder van het account. Telahost behoudt zich het recht voor om accounts die niet volgens de regels handelen, af te sluiten zonder voorafgaande waarschuwing.

Chat Rooms
Telahost staat niet toe dat klanten zelf chat boxen installeren. Telahost levert de mogelijkheid voor een eigen chatbox via het controlepaneel van uw website.

IRC
Telahost staat het draaien van IRC of IRC bots op zijn servers niet toe.

Ongevraagde Email (SPAM)
Wij accepteren geen enkele vorm van SPAM en zullen overtreders, waar en wanneer mogelijk, rapporteren en gerechtelijk vervolgen! De e-mail en postadressen op de Telahost websites zijn uitsluitend bedoeld voor bestaande of toekomstige klanten die vragen willen stellen of opmerkingen willen maken over onze productlijn of de website. Alle e-mail adressen die U op de site vindt worden gecontroleerd en zenders van spam zullen als gevolg gerapporteerd worden aan de host systemen, waarvan de berichten verstuurd zijn tot op het hoogst gevalideerde niveau. Accounts die spam versturen zullen met onmiddellijke ingang worden afgesloten. Herhalende overtreders zullen gerechtelijk vervolgd worden onder de geldende wetten.

Server misbruik
Elke poging om schade toe te brengen aan de servers of het netwerk van Telahost is ten alle tijde verboden en zal met alle kracht worden bestreden.

Aanpassingen
Telahost behoudt zich het recht voor om regels toe te voegen en aan te passen waar nodig zonder voorafgaande vermelding van een voorgenomen aanpassing.
webhosting websitehosting hosting domeinnaamregistratie domeinnaam domeinnamen
Algemene voorwaarden  /  Privacybeleid  /  Nieuwsbrief 2005 Telamedia  /  Alle vermelde prijzen zijn inclusief 19% BTW